Reviews Hotel Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen – Gastenboek

Wilt u ook een berichtje achterlaten met een review of beoordeling van Hotel Restaurant Villa Lokeend in Vinkeveen? Dat kan in ons gastenboek.

Log in om een bericht te plaatsen

10 berichten.
Nelson Fortes schreef op 08/10/2016 om 15:09:
Met onze organisatie hebben wij op deze schitterende locatie heel de dag hier vertoefd, van s’ochtends vergaderen, gelunched tot laat in de avond gedineerd. Sylvia is een bijzonder lieve gastvrouw die ons een welkom gevoel gaf en letterlijk op ons wenken heeft bediend. De vergaderruimte was top en haar staf in de keuken hebben goed werk verricht. Een jong professioneel team die passie heeft voor hun vak. Zowel de warme lunch als het diner was heerlijk en niet “standaard” wat je tegenwoordig vaak ziet als je met een grote groep ergens gaat eten. Wij zullen zeker een keer terugkomen Sylvia als organisatie en anders wel prive. 😉 Groeten,
Van Ooijen schreef op 02/08/2016 om 15:12:
Afgelopen week bij Villa Lokeend gegeten en het is voor iedereen een aanrader! Heerlijk menu gegeten met een bijpassend wijn Arrangement. Alles was van top kwaliteit en daarbij nog een vriendelijke bediening!
Koenen schreef op 23/05/2016 om 15:10:
Gastvrij, netjes maar niet heel stijf. Prettige bediening en de koks kunnen geweldige gerechten maken. We hadden voor alle vier het vijf gangen menu met twee keer een wijnarrangement gekozen. Een persoon heeft een lactose-allergie en daar werd heel goed mee omgegaan. De gerechten waren verrukkelijk. Enig minpuntje is dat de stoelen fijn zitten maar wel erg warm worden. We komen zeker een keer terug.
Simon schreef op 17/02/2016 om 15:10:
Valentijn 14/2/2016 bij Villa Lokeend gedineerd. Precies zoals ik lekker vind, een beetje exclusief eten maar ook eenvoudige gerechten op de kaart. Erwtensoep als voorgerecht maar dan met een kleine twist. Heerlijk! Hebben een erg gezellige avond gehad.
De Groot schreef op 13/02/2016 om 15:11:
Wij zagen net het bericht op Facebook dat er een gastenboek is, wat leuk. Wij komen regelmatig bij Villa Lokeend eten en het is echt 1 van onze favoriete restaurants. Wij gaan zeker nog vaker komen!
Max schreef op 13/02/2016 om 15:11:
Afgelopen week overnacht bij Villa Lokeend en ik kan het iedereen aanraden! De kamers zijn leuk ingericht en wij hadden een terrasje aan het water. Leuk om in de zomer nog eens te doen. In de avond hebben wij gegeten in het restaurant. Een heerlijk menu met bijpassende wijnen! Ook de bediening was erg attent. Wij komen zeker terug.
Ronald Schmitz schreef op 17/08/2014 om 15:12:
Gisteren voor het eerst gegeten in de Lokeend en dat was een uitstekende ervaring. Prima eten en een topbediening zoals je dat niet vaak meemaakt in de Nederlandse horeca? Wij komen zeker een keer terug !
Carla en John Reugebrink schreef op 14/04/2014 om 15:13:
Afgelopen weekend in de Lokeend gelogeerd. In één woord grandioos. Prachtige gescheiden woon en slaapkamer met goede bedden en vriendelijk personeel. Het ontbijt werdt in het restaurant geserveert en was perfect. Een heerlijk hotel in een mooie en rustige omgeving. Lokeend..wij komen terug!!
Hensen schreef op 10/03/2014 om 15:13:
We hebben heerlijk gegeten, met een vriendelijke vlotte bediening. Dit restaurant is op culinair gebied een aanrader, topkwalitiet en lekkere extra's.
Kroon schreef op 03/03/2014 om 15:14:
Gisteravond na lange tijd weer een bezoek aan Villa Lokeend gebracht. Na een hartelijke ontvangst konden we plaatsnemen aan een mooi gedekte tafel. Hoewel het restaurant nagenoeg vol zat straalden de bediening en keukenbrigade rust uit. Na de amuse genuttigd te hebben, werd het voorgerecht gebracht, voor de heer een steak tartaar en voor de dame een zalmtartaar, mooi gepresenteerd en beiden goed van smaak. Het hoofgerecht was voor de tafelgenoot een pasta met truffel, heerlijk geurend en vol van smaak en voor schrijfster kalfsvlees met kalfswang, mooi gegaard en geserveerd met diverse groenten en een mousseline van aardappel. We dronken er een mooi glas rode huiswijn bij, een Italiaanse Merlot. Ook het grand dessert voldeed aan onze verwachtingen. Wij kijken terug op een heerlijke avond in deze mooie ambiance.