Review Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in “De Groene Venen”

Artikel in De Groene Venen in september 2017

Magazine De Groene Venen is de weekendkrant van De Ronde Venen Abcoude, Mijdrecht Wilnis Vinkeveen Regionieuws Mijdrecht.

Inleiding:

Een zeer aanlokkelijke locatie
In onze krant van vorige week las u al dat Hotel Restaurant Villa Lokeend sinds 1 augustus een nieuwe eigenaar heeft, Peggy Oosterveld. Deze charmante dame is uit écht ondernemershout gesneden. Na een aantal jaren als restaurantmanager te hebben gewerkt, reikte de ambitie verder en was ze klaar voor het echte werk: het runnen van een eigen hotel-restaurant. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de legendarische locatie aan de Groenlandsekade 61 over te nemen, hoefde ze daar niet lang over na te denken. Ze gooide niet alleen in het  restaurant rigoureus het roer om, maar ging met een volledig nieuw team aan de slag.
Peggy heeft een zeer duidelijke visie: het restaurant werd omgedoopt tot Esca, de keuken mediterraans en ook het interieur werd aangepakt. Zo verdwenen de damasten tafellakens en het chique meubilair om het allemaal zeer toegankelijk te maken. Bij Esca kun je zeven dagen per week lekker lunchen, borrelen en dineren voor een even toegankelijke prijs, kortom:  er waait een frisse wind door de Groenlandsekade in Vinkeveen.
Lees hiernaast het hele artikel of download het hele artikel hier
De Groene Venen Sep 2017