Villa Lokeend, charmant hotel bij de Vinkeveense Plassen

Een charmant klein hotel met 8 ruime hotelsuites en een culinair restaurant!

Ons hotel beschikt over verschillende suites en een appartement die van alle gemakken zijn voorzien en allemaal een aparte woon- en slaapkamer(s) hebben. Na een heerlijk diner in ons restaurant hoeft u niet meer naar huis te rijden en geniet u de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Reist u voor zaken, dan heeft u alle ruimte om nog even wat te werken.

De Suites Lokeend zijn geschikt voor 1-2 personen en hebben een slaapkamer, een woonkamer en een badkamer met douche en een eigen terras met aanlegsteiger aan een doorgang naar de Vinkeveense Plassen.
De Suites Ronde Venen zijn geschikt voor 1-4 personen en duplex gelegen op de eerste en tweede etage met twee 2-persoons slaapkamers, een woonkamer en een badkamer met ligbad. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen.
Appartement Meerkoet is geschikt voor 1-4 personen en is ingericht als de Suite Ronde Venen, maar heeft ook een compleet ingerichte keuken. Dit appartement is zeer geschikt voor een vakantie of een verblijf voor wat langere tijd.

Vanaf de A2, tussen Amsterdam en Utrecht (afslag Vinkeveen) bent u binnen enkele minuten bij ons en ‘helemaal weg van de snelweg’.
U kunt bij ons gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

In het gehele hotel beschikt u over gratis Wifi. Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur.

Reserveer direct
Hotel Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen
Appartement te huur in Vinkeveen, tussen Amsterdam en Utrecht
Hotel in Vinkeveen, tussen Amsterdam en Utrecht
Hotelsuites in Vinkeveen, tussen Amsterdam en Utrecht
Hotelsuites in Vinkeveen, tussen Amsterdam en Utrecht