Het laatste nieuws!

Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in Vinkeveen – Nieuws

1101, 2019

Robert Leroy in concert in Restaurant Esca Dinnershows

Robert Leroy in concert in Restaurant Esca Dinnershows Dinnershows met Robert Leroy Regelmatig organiseert Restaurant Esca in Vinkeveen dinnershows met Robert Leroy. Genieten van top muziek onder het genot van culinaire hoogstandjes van onze chef-kok. Bekijk de kalender voor de volgende data wanneer dit evenement weer plaatsvindt. Reserveer snel want deze avonden zijn vaak snel uitverkocht.

1706, 2018

Restaurant Esca in Uit Magazine

Esca Vinkeveen serveert gerechten om je vingers bij op te eten Recensie over Restaurant Esca in Uit Magazine (juni 2018) Uit Magazine Recensie In augustus 2017 nam Peggy Oosterveld Hotel Restaurant Villa Lokeend over, herdoopte het restaurant in Esca – Italiaans voor lokeend – friste het interieur grondig op en koos voor een mediterraan georiënteerde keuken.  Met een restaurant dat zeven dagen per week open is voor lunch, borrel en diner en ook nog eens acht hotelsuites heeft, heeft ze haar handen vol. “Maar het voelt niet als werk,” zegt ze stralend, “iedere dag is anders en het enthousiasme van de gasten geeft veel energie.” Esca heeft een unieke ligging op een kwartiertje van Amsterdam en op een steenworp van de A2. Maar stad en snelweg voelen héél ver weg op de weelderig groene en landelijke Groenlandsekade. Het restaurant beschikt over een heerlijke tuin met terras en is bereikbaar met de boot vanaf de Vinkeveense Plassen. Tot Peggy’s grote vreugde en ook die van een heleboel vaste gasten, keerde chef-kok René Jansen terug op het nest, samen met souschef Olivier Sluyter. Zij staan garant voor wat René noemt ‘gewoon een goed bord eten [...]

203, 2018

Verjaardagsfeest? Restaurant Esca Vinkeveen voor een bijzondere verjaardag

Vier je verjaardag in Restaurant Esca in Vinkeveen Vier je verjaardagsfeest culinair! Jarig? Vier je verjaardagsfeest bij Restaurant Esca Wij maken uw verjaardag tot een bijzondere en culinaire dag. Natuurlijk versieren wij ons restaurant en stemmen de gerechten af op uw wensen. Live muziek kan ook geregeld worden door ons.

2702, 2018

Iets te vieren? Restaurant Esca Vinkeveen voor al uw feesten!

Feestlocatie - Restaurant Esca in Vinkeveen Van verjaardagsfeest tot walking dinner Ook iets te vieren? Van walking diner tot private dining.. alles is mogelijk bij ons. Eerst vergaderen? Dat kan in een van onze vergaderzalen die uitgerust zijn met audiovisuele apparatuur, vergaderbenodigdheden, wifi en airconditioning. Wilt u blijven overnachten?? Ook dat kan, wij hebben 8 ruime luxe suites. De suites beschikken over 1 of 2 slaapkamers. #meeting #privatedining #walkingdiner #party #wedding #hotel #luxe #suites #foodlovers #mediterranean #new #esca #rondevenen #vinkeveen

1911, 2017

Swinging in the Duck november 2017 weer groot succes

Swinging in the Duck november 2017 weer groot succes Swinging in the Duck oktober 2017 Swinging in the Duck is een regelmatig terugkerend evenement in Restaurant Esca in Vinkeveen - gelegen in Villa Lokeend. Heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes met live jazz muziek. Bekijk de impressie van de editie in oktober 2017 Van 14.00 - 18.00 uur - Late lunch menu voor € 25 pp met live muziek van jazz zangeres Evita Tjon A Ten. Hou onze kalender in de gaten voor nieuwe Swinging in the Duck avonden.

2210, 2017

Swinging in the Duck oktober 2017 weer groot succes

Swinging in the Duck oktober 2017 weer groot succes Swinging in the Duck oktober 2017 Swinging in the Duck is een regelmatig terugkerend evenement in Restaurant Esca in Vinkeveen - gelegen in Villa Lokeend. Heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes met live jazz muziek. Bekijk de impressie van de editie in oktober 2017 Van 14.00 - 18.00 uur - Late lunch menu voor € 25 pp met live muziek van jazz zangeres Evita Tjon A Ten. Hou onze kalender in de gaten voor nieuwe Swinging in the Duck avonden.

109, 2017

Review over de Lokeend: Een zeer aanlokkelijke locatie

Review Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in "De Groene Venen" Artikel in De Groene Venen in september 2017 Magazine De Groene Venen is de weekendkrant van De Ronde Venen Abcoude, Mijdrecht Wilnis Vinkeveen Regionieuws Mijdrecht. Inleiding: Een zeer aanlokkelijke locatie In onze krant van vorige week las u al dat Hotel Restaurant Villa Lokeend sinds 1 augustus een nieuwe eigenaar heeft, Peggy Oosterveld. Deze charmante dame is uit écht ondernemershout gesneden. Na een aantal jaren als restaurantmanager te hebben gewerkt, reikte de ambitie verder en was ze klaar voor het echte werk: het runnen van een eigen hotel-restaurant. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de legendarische locatie aan de Groenlandsekade 61 over te nemen, hoefde ze daar niet lang over na te denken. Ze gooide niet alleen in het  restaurant rigoureus het roer om, maar ging met een volledig nieuw team aan de slag. Peggy heeft een zeer duidelijke visie: het restaurant werd omgedoopt tot Esca, de keuken mediterraans en ook het interieur werd aangepakt. Zo verdwenen de damasten tafellakens en het chique meubilair om het allemaal zeer toegankelijk te maken. Bij Esca kun je zeven dagen per week lekker lunchen, borrelen en dineren [...]

1808, 2017

Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in nieuwe handen

Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in nieuwe handen Peggy Oosterveld neemt Hotel de Lokeend en Restaurant Esca over It's official!! Vanaf vandaag is Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in nieuwe handen. Peggy Oosterveld neemt het hele bedrijf over, ik wens haar natuurlijk heel veel succes! Op 1 september is de officiële opening van Esca. We nodigen jullie van harte uit om tussen 18.00 en 21.00 uur gezamenlijk te proosten op de toekomst en afscheid te nemen van Sylvia van der Zwaard.

2604, 2017

Pasen 2017 in Restaurant Esca – Bekijk de video

Pasen 2017 in Restaurant Esca in Vinkeveen Pasen in Restaurant Esca Pasen vieren we altijd groots in Restaurant Esca. Een Paasbrunch, Paasdiner of Paaslunch voor de hele familie, natuurlijk met leuke activiteiten voor de kinderen. Bekijk hiernaast de impressie van onze Paasactiviteiten in 2017. Op de foto de amuse van ons heerlijke paasmenu: scrambled egg met bieslook en truffel.

1207, 2013

Review Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in “De Groene Venen”

Review Hotel Villa Lokeend en Restaurant Esca in "De Groene Venen" Artikel in De Groene Venen Magazine De Groene Venen is de weekendkrant van De Ronde Venen Abcoude, Mijdrecht Wilnis Vinkeveen Regionieuws Mijdrecht. Inleiding: Voor het derde jaar op rij ben ik uit genodigd voor een bezoekje aan Villa Lokeend in Vinkeveen. En voor het derde jaar op rij doe ik dit bijzonder graag en neem ik (inderdaad ook voor de derde keer) onze hoofd-redacteur Rob Isaacs mee. Al bij ons eerste bezoek werden we blij verrast door dit pareltje van een restaurant in De Ronde Venen, waar we toen amper het bestaan van wisten. Vorig jaar was de overname door eigenaar Sylvia van der Zwaard de aanleiding van ons bezoek. En nu belde Sylvia met veel nieuws, zoals een nieuwe chef-kok en een verrassende nieuwe kaart met zomerse gerechten en wijnen. Lees hiernaast het hele artikel of download het hele artikel hier