Spa en Wellness centres dichtbij Villa Lokeend

Combineer een bezoek aan Spa Sereen in Tienhoven  of Spa Wellness Weesp met een overnachting in hotel Villa Lokeend.
Heerlijk bubbelen, van de sauna genieten of onder de zonnebank – en daarna heerlijk dineren en overnachten in ons hotel!

Spa Wellness – Weesp

In Noord-Holland nabij Amsterdam vindt u het wellnesscentrum Spa Wellness Weesp. Sauna Weesp is een middelgroot wellness-resort. Een populair dagje uit en een geschikt wellness-centrum wanneer u op een ultieme manier tot rust wilt komen. Hier beleeft u met al uw zintuigen het gezonde effect dat water, warmte, geur en kleur op het lichaam heeft. Na een bezoek aan Spa Wellness Weesp voelt u zich weer helemaal opgeladen en vol energie om er weer tegenaan te kunnen in het dagelijks leven.
En wat is er lekkerder dan zo’n heerlijke dag, voordat u gaat slapen, af te sluiten met een culinair diner in het restaurant van Villa Lokeend?

Lees meer over Spa Wellness Weesp, openingstijden en prijzen en kortingsacties op Wellness Centrum Nederland

Sauna Spa Sereen Tienhoven – Maarsseveense Plassen

In de provincie Utrecht vindt u in Maarssen/Tienhoven het wellnesscentrum SpaSereen. Deze sauna is gelegen aan de Maarsseveense plassen wat het een schitterende locatie maakt. U staat hier oog in oog met de natuur. Er is een zee van mogelijkheden als het gaat om de faciliteiten. SpaSereen beschikt over een uitgebreid aanbod aan saunacabines en baden.

Lees meer over Spa Sereen, openingstijden en prijzen en kortingsacties op Wellness Centrum Nederland