Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen – Menu

Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen’s menu has been compiled by Chef Roy Rahantoknam, using seasonal products.

Voor - en tussengerechten van het seizoen / starters and intermediate dishes of the season

Starters and intermediate dishes of the season
Oosterse beef Tataki | Hoisin saus | paksoi | bosui | gebakken uitjes | sesam cracker
Oriental Beef Tataki | Hoisin sauce | bok choy | spring onion | fried onions | sesame cracker
16.50
Huisgerookte zalm tartaar| rode biet | huisgemaakte aardappelsalade | fijne kruiden mayo
Home smoked salmon tartare | beetroot | homemade potato salad | fine herb mayo
16.50
Ossenhaas carpaccio | truffelmayo | rucola| Parmezaan | pijnboompitten
Tenderloin carpaccio|truffle mayo | arugula | Parmesan | pine nuts
16.50
Salade geitenkaas | rode ui compote | gekarameliseerde walnoot | groene appel | honing mosterd dressing
Goat cheese salad | red onion compote | caramelized walnut | green apple | honey mustard dressing
14.50
Burrata salade | aceto balsamico | toast | honing tomaat
Burrata salad | balsamic vinegar | toast | honey tomato
14.50
Steak tartaar | truffel creme | gebakken eidooier | krokantje Parmezaan | knoflookbrood
Steak tartare | truffle cream | fried egg yolk | crispy Parmesan | Garlic bread
16.50
Licht geroosterde tonijn in Cajun | mango/rode peper chutney | wasabi mayo | wasabi kroepoek
Lightly roasted tuna in Cajun | mango/red pepper chutney | wasabi mayo | wasabi crackers
17.50

Hoofdgerechten van het seizoen / Main courses (supplement friet 3.50)

Kippendijenspies | huisgemaakte bbq saus | geglaceerde maiskolf | curly fries
Chicken thigh skewer | homemade bbq sauce | candied corn on the cob | curly fries
24.50
Groenten lasagne | huisgemaakte tomatensaus | rucola | Parmezaan
Vegetable lasagna | homemade tomato sauce | arugula | Parmesan
22.50
Kabeljauw filet op de huid gebakken | Bearnaise saus | seizoensgroenten
Cod fillet baked on the skin | Béarnaise sauce | seasonal vegetables
24.50
Kalfsrib-eye van de grill | huisgemaakte kruidenboter | seizoensgroenten
Veal entrecote from the grill | creamy truffle sauce | seasonal vergetables
25.50
Canneloni gevuld met aubergine/basilicum | romige pestosaus | Rucola | Parmezaan
Canneloni stuffed with ricotta and spinach | creamy pesto sauce | Parmesan
23.50
Tournedos van de grill | Pepersaus | seizoensgroenten
Tournedos from the grill | Pepper sauce | seasonal vegetables
31.50
Dorade filet in de knoflook gebakken | Hollandaise saus | seizoensgroenten
Dorade fillet fried in garlic | Hollandaise sauce | seasonal vegetables
24.50
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN BIJPASSEND AARDAPPEL GARNITUUR
ALL MAIN COURSES ARE SERVED WITH A MATCHING POTATO GARNISH

Desserts

Tartalette tatin | vanille ijs | caramel saus
Tartalette tatin | vanilla icecream | caramel sauce
10.50
Cheesecake rood fruit | aardbeiensorbet ijs | aardbeiencoullis
Cheesecake red fruit | strawberry sorbet icecream | strawberrycoullis
10.50
Sorbet bowl | citroen en aarbeien sorbet ijs | zomers fruit | watermeloen siroop
Summer fuit bowl | lemon and strawberry sorbet ice | watermelon sirup
10.50
Kaas plateau | kletzenbrood | crème cru
Cheese platter | clot bread | cream cru
14.50
Do you have any allergies or dietary requirements? We will be happy to advise you!

Do you have any allergies or dietary requirements? We will be happy to advise you!

Restaurant Vinkeveen | Villa Lokeend (terras aan de Vinkeveense Plassen)
Restaurant Esca in Hotel Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen - Coquilles